Sosiaalisen median markkinointitoimisto

Toteuta maksullisia sosiaalisen median mainoskampanjoita kasvavasti, turvallisesti sekä optimoidusti yhdessä Engaio Digitalin kanssa.

Autamme yrityksiä luomaan menestyviä maksullisia sosiaalisen median strategioita, joissa kasvu ja bränditietoisuus yhdistyvät yrityksen kasvutavoitteisiin.

Oli sosiaalisen median kohteena sitten B2B- tai B2C-yleisö, niin suunnittelemme ja toteutamme kampanjan, joka toimii yhdessä nykyisen tai tulevan markkinointistrategiasi kanssa.

Kasvulähtöisenä sosiaalisen median markkinointitoimistona autamme sinua löytämään uusia kasvumahdollisuuksia sekä vastaamaan digitaalista markkinointia koskeviin kysymyksiin, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Sosisaalisen median markkinointitoimistona tarjoamme ainutlaatuisia maksullisen sosiaalisen median kampanjoita yrityksesi kasvattamiseksi. Suunnittelemme ja hallinnoimme näitä kampanjoita sekä tämän päivän että huomisen tärkeimmille sosiaalisen median kanaville mukaan lukien Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter, Pinterest ja Reddit.

Tavoitteemme on luoda sosiaalisen median markkinointistrategia, joka sopii yrityksellesi ja sen kasvutavoitteisiin. Nyt ja aina.

Olemme erikoistuneet sosiaalisen median mainontapalveluihin, mutta asiantuntemuksemme kattaa koko verkkomainonnan ja digitaalisen markkinoinnin kentän, mistä ammennamme ainutlaatuiset kasvustrategiamme.

Sosiaalisen median markkinoinnin hallintapalvelumme

Yksikään yritys ei ole samanlainen, ja huomioimme tämän sosiaalisen median hallintapalveluissamme. Ydinpalvelumallimme sisältää kuitenkin seuraavat neljä vaihetta, joista jokainen kasvumatka alkaa.

Hyödynnämme näitä neljää ydinlohkoa luodaksemme ainutlaatuisen lähestymistavan jokaiselle palveluihimme päätyvälle, täyteen kasvupotentiaaliinsa tähtäävälle, yritykselle.

Aloitamme jokaisen yhteistyön Engaio Digitalin kanssa analysoimalla missä olemme sosiaalisen median markkinoinnin neljän lohkon mukaan.

Mainonta sosiaalisessa mediassa – on keino, jolla tuotamme yrityksesi tarvitsemaa tunnettuutta, liikennettä, yleisöä sekä tuloksia. Käytämme sopivimpia alustoja jokaiseen ainutlaatuiseen tarpeeseen ja hallinnoimme niitä skaalautuvasti, kannattavasti, turvallisesti sekä läpinäkyvästi.

Sosiaalisen median mainosten luominen – astuu kuvioon, kun yrityksesi tuottama sisältö vaatii suurempaa huomiota. Kun sisältöä ei ole saatavilla pystymme tuottamaan ainutlaatuisia sekä näyttäviä mainoksia sitoutumisten kasvattamiseksi.

Kohdeyleisö- ja kilpailijatutkimus. Toisinaan eniten tuloksia tuottavan yleisön syvällinen analysoiminen on elintärkeää sosiaalisen median mainonnassa. Voimme hankkia yleisön, joka puhuu sinusta ja sitoutuu brändiisi.

Sosiaalisen median analytiikka, seuranta, raportointi ja optimointi. Jokainen sitoutuminen, olipa se sitten orgaaninen tai maksettu, jättää jäljen, joka kertoo enemmän kuin uskotkaan. Avullamme voit seurata, kuinka hyvin sosiaalisen median markkinointistrategia etenee ja tehdä siitä paremman.

Miksi sosiaalisen median markkinointi?

Sosiaalisen median markkinointi ja sen alustat tarjoavat monia etuja, joita voi hyödyntää niin lyhyen kuin pitkänkin aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme listanneet alle sen ydinhyödyt, jotka helpottavat ymmärtämään sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Optimoidulla sosiaalisen median markkinoinnilla saat:

 • Lisää verkkoliikennettä
 • Saavuta globaali kattavuus ja näkyvyys bränditietoisuuden lisäämiseksi
 • Saavuta sitoutumista edistävä sisältömarkkinointi
 • Tarjoa erinomaista ja läpinäkyvää asiakaspalvelua
 • Lisää myyntiä ja liidejä, sekä muita tarvitsemiasi konversioita
 • Pysy kilpailun kärjessä
 • Pienemmät markkinoinnin kokonaiskustannukset
  Sisällytä uusia sosiaalisia strategioita uuteen liiketoimintaan
 • Saavuta viraalisuus ja viraalimarkkinointikampanja
 • Yhdistä elintärkeä kohdeyleisösi sosiaalisen mainonnan avulla,
 • Ja ennen kaikkea: Opi, kuinka sosiaalisen median analytiikka tuottaa hyödynnettäväksesi liiketoimintasi kannalta elintärkeää tietoa.

Yksittäiset kasvupyrähdykset eivät takaa kestävää kasvua. Jatkuvan nousun saavuttaminen vaatii jatkuvaa strategista työtä niin tänään kuin huomennakin. Autamme sinua siinä.

Löydä uusia maksullisia sosiaalisen median markkinointikanavia

Facebook-mainonta – Kasvata brändisi tietoisuutta yli odotusten maailman laajimman sosiaalisen mainoskanavan avulla.

LinkedIn-mainonta – Löydä kasvua maailman suurimman ammatillisen sosiaalisen verkoston kautta.

Instagram-mainonta – Lisää sitoutumista, seuraajia ja tietoisuutta verkkobrändin kasvattamiseksi.

TikTok-mainonta – Tavoita seuraava sukupolvi yhdellä kiinnostavimmista ja nopeimmin kasvavista sosiaalisen median alustoista.

YouTube-mainonta – Kasvata asiakaskuntaa suurimman videoita jakavan sosiaalisen verkoston avulla.

Pinterest-mainonta – Tavoita käyttäjät, jotka etsivät aktiivisesti lisää tekemistä.

Reddit-mainonta – Tutki ja laajene asialle vihkiytyneiden käyttäjien avulla, joita vain Reddit voi tarjota.

Twitter-mainonta – Kasvata seuraajia, rakenna yhteisöä ja saa brändisi ääni kuuluviin.

Somekampanjoiden suunnittelu paremmaksi

Sosiaalisen median kampanjapalvelumme tukevat monenlaisia ​​yrityksiä, kasvuvaiheita sekä toimialoja, joilla on kohdennettu kampanjatavoite:

Engaio Digitalin avulla voit tutkia erilaisten sosiaalisen median kampanjatyyppien mahdollisuuksia, kuten: Bränditietoisuuden kasvattaminen, liikenteen lisääminen, seuraajien ja sitoutumisten lisääminen, B2C- ja B2B-liidien hankkiminen, verkkomyynnin kampanjat myyntien sekä funneleiden lisäämiseksi, online-brändäys, yleisötutkimus, sisällön jakelu ja paljon muuta.

Optimoimme nämä sosiaalisen median kampanjatyypit sopimaan kasvustrategiaasi heti ensimmäisestä päivästä lähtien, kun sisäistämme liiketoimintamallisi.

Paras aika ottaa meihin yhteyttä on silloin, kun haluat:

Laajentaa mainoskampanjaasi osittain sosiaalisen median puolelle, tai pelkästään sinne. Selvittää kasvumahdollisuuksiasi. Löytää itsellesi sosiaalisen median markkinoinnin kumppania niin lyhyeen kuin pitkäkestoiseenkin yhteistyöhön. Hankkia asiantuntemusta projektiin tai sosiaalisen median auditointiin, ja löytää uusia ideoita.

Aloita kasvumatkasi jo tänään