Sosiaalisen median mainonta

Saavuta asiakkaasi tehokkaasti!

Sosiaalisen median mainonta on tehokas menetelmä kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja tulosta.Mainosta avullamme facebookissa, instagramissa, linkedinissä, ja muissa sinulle tärkeimmissä kanavissa. Yhdistämme vahvan asiantuntijuuden, analyyttisen näkökulman, ja luovan materiaalin, jotta mainoksesi erottuisi massasta tehokkain keinoin.

Me autamme yrityksiä luomaan tehokkaita mainoksia, jatkuvalla optimoinnilla ja testauksella. Meidän avullamme selvität mikä toimii, mikä ei ja kuinka saavutat tavoitteesi. Tavoittena on rakentaa tuottava sosiaalisen median mainonnan strategia yrityksellesi, joka on kestävällä pohjalla.

Sosiaalisen Median Palvelut | engaiodigital.com

Sosiaalisen median mainonnan hyödyt

Nopeus, joustavuus, kohdennettavaa sekä kustannustehokasta.

Tavoitat juuri sellaisia kohderyhmiä, jotka vaikuttavat sinun liiketoimintaan. Eri sosiaalisen median verkostot tarjoavat kukin erilaisia mahdollisuuksia. Antaa mahdollisuuden myös konkreettisia ajatuksia millainen sinun asiakkaasi on.

Orgaanisen kasvun toimenpiteiden tueksi sosiaalisessa mediassa, joka on nykyään lähes välttämätöntä. Näkyvyyttä Facebookissa lisää konkreettisia tuloksia hyvin optimoiduilla verkkosivuilla. Sosiaalinen media vaikuttaa myös verkkosivujen näkyvyyteen. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Useat mainosmuodot mahdollistavat käyttämään koko brändisi luovaa materiaalia tehokkaasti — älä jätä hyviä ideoita sivuun! Opit myös millaiset toimenpiteet somessa tuottavat sinulle eniten, jotta voisit hyödyntää niitä tietoja myös tulevaisuudessa. Haluatko esimerkiksi saada loistavalle videoillesi enemmän katselukertoja, enemmän liidejä tai liikennettä verkkosivuillesi. 

Tehokkaat mittaustyökalut apunasi. Seurasitpa konversioita, asiakasprofiilien kehittymistä tai haluat testata täysin uusia palvelukonsepteja uudella tiedolla — pystyt sen mittaamaan tarkasti ja vastaamaan kysymyksiisi. Lue lisää analytiikasta.

Oiva strateginen lisä digimarkkinoinnin työkalupakkiin. Yhdessä hakusanamainonnan kanssa pystyt laskemaan tarkasti niiden yksittäisiä vaikutuksia liiketoimintasi kehitykseen ja arvioimaan mitkä ratkaisut toimivat sinulle parhaiten. Lue lisää hakusanamainonnasta

Sosiaalisen median mainonta on joustavaa. Voit aloittaa pienilläkin budjeteilla ja kun löydät sopivan kohderyhmän ja yhdistelmän mainoksia pystyt laajentamaan mainontaa yhtä nopeasti.

Verkostovaikutuksen hyödyntäminen. Toisin kuin muut markkinoinnin keinot sosiaalisen median mainonta on pohjimmiltaan interaktiivista. Jaot ja tykkäykset mahdollistavat viraalisuutta.

Me autamme sinua huipputuloksiin!

Toteutamme mainontaa kokonaisvaltaisesti aina sisältöjen luomiseen, analyyttiseen tulkintaan, ja jatkuvan mainonnan optimointiin. Nopeutemme ja ketteryytemme puolesta pystymme luomaan konkreettisia tuloksia nopeastikin yrityksellesi. Pystymme luomaan nopeasti useita mainosversioita heti testattavaksi, jotta sinulle selviää mikä toimii ja mikä ei. Kun tiedämme mikä toimii pystymme laajentamaan kampanjoita nopeasti.

Tavoitteet on ydinosaamistamme. Selvitämme yhdessä sinun tavoitteet näkyvyydestä, liiketoiminnan kehityksestä ja suunnittelemme strategian: Kuinka se saavutetaan, miten sitä mitataan ja toteutetaan.

Autamme sinua ymmärtämään tuloksia paremmin, jotta pystyt itse viemään yritystäsi pidemmälle. Monitoroimme ja raportoimme tuloksia jatkuvasti, läpinäkyvästi ja ratkaisukeskeisesti.

Analysoimme lähtökohtasi sosiaalisessa mediassa tutkimalla mahdollisia datalähteitä, joita sinulla jo on. Selvitämme mitkä asiat tekevät sinun yrityksestäsi erilaisen ja hyödynnämme sitä tietoa.

Kokonaisvaltainen kumppani sinulle, joka pysyy ajanhermossa sinun yritystäsi varten parhaiten tulosten saavuttamiseksi.